Dorsvloer 3

4475 AA WILHELMINADORP

€ 658.300 V.O.N.

Foto's (12)


Met gepaste trots presenteren wij Hofstee de Meestoof; een unieke transformatie van de historische Meestoof naar 17 exclusieve woningen met alle denkbare luxe en meer. Comfortabel én toekomstbestendig wonen gelegen op zeer korte afstand van Goes, de meer dan 600 jaar oude en bruisende stad midden in de provincie Zeeland.

In Hofstee de Meestoof woont u in een tuinwoning of terraswoning variërend in oppervlakte van 77 m2 tot 159 m2 woonruimte. Iedere woning heeft een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin of zonnig dakterras.

Toekomstige bewoners van Hofstee de Meestoof:

• hebben een actief leven, werken nog of zijn reeds met pensioen
• hebben een rijk sociaal leven en bruisen van energie
• denken nú al na over de toekomst ondanks het feit dat zij nog niet per se hoeven te verhuizen.
• zijn 55 jaar of ouder
• Stellen hoge eisen aan de nieuwe woning als het gaat om indeling, uitvoering en afwerking.
• willen geen concessies doen aan het woongenot dat zij in hun huidige woning gewend zijn
• houden van wonen in een rustige, natuurrijke omgeving

Een toekomstige bewoner is iemand die blaakt van gezondheid maar die wel anticipeert op een toekomst. Daarom kiest hij of zij voor een toekomst in een “lang-leven-woning”. Dat is een woning waarin het leven aangenamer en gemakkelijker wordt gemaakt door een scala aan voorzieningen en diensten welke nu of in de toekomst beschikbaar zijn.

Eigenlijk is een Hofsteebewoner dus gewoon een levensgeniet(st)er die weet hoe het maximale uit het leven gehaald kan worden. Nu, maar zeker ook in de toekomst.

Onder type Dorsvloer vallen zeven unieke tuinwoningen op de begane grond. Uniek omdat deze gelijkvloerse woningen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde vrij uitzicht hebben. Maar ook uniek omdat bij zes van deze woningen nog gekozen kan worden tussen een entree aan de voorzijde of aan de achterzijde en verschillende uitgewerkte indelingen. De woningen zijn hoe dan ook ruim van opzet, variërend van 110 tot 158 m2 , standaard voorzien van twee badkamers en vanzelfsprekend heeft elke woning een ruime living. De aangebouwde tuinkamer aan de achterzijde, welke ook samengevoegd kan worden met de living, maakt het wonen in type Dorsvloer tot een waar genot. De bijbehorende privétuinen zijn 11 meter diep en hebben een betegeld buitenterras van 4 meter om dagelijks van te genieten. Ook hebben alle woningen een eigen voortuin van 3 à 4 meter diep.

De eeuwenoude spanten zijn karakteristiek voor het hele gebouw. Deze zijn bewaard gebleven en worden waar nodig vakkundig gerestaureerd. Bijna elke woning heeft twee rijen van deze spanten. De architect heeft de woningen zo ingedeeld dat deze authentieke constructie zoveel mogelijk zichtbaar blijft zonder in te leveren op de praktische indeling. Alle woningen van het type Dorsvloer beschikken over een open keuken met een bijkeuken/technische ruimte en een rolstoeltoegankelijke hoofdslaapkamer met badkamer-en-suite.

Iedere vrijdagmiddag staat ons verkoopteam op ons kantoor klaar om u alle details van dit unieke plan nader toelichten. Uiteraard kunt u ook op een andere dag bij ons terecht. Belt ons voor het maken van een persoonlijke afspraak. Zo weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. (0113) 233340.

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 658.300 V.O.N.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Bouw
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2022
Oppervlakte & Inhoud
Woonoppervlakte 131 m2
Inhoud 386 m3
Wonen & Slapen
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Type keuken Open keuken, inbouwapparatuur
Energie
Energielabel Geen energielabel beschikbaar
Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
Warm water Elektrische boiler eigendom
Isolatie Volledig geisoleerd
Bergruimte
Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen Voorzien van elektra
Garage
Soort garage Geen garage

Wil je meer weten van deze woning? Neem contact met ons op of laat je telefoonnummer of e-mailadres achter

info@timmermanmakelaardij.nl
0113 233 340


Wil je graag de brochure van de woning ontvangen? Vul onderstaande gegevens in en wij mailen je de brochure in PDF

Wil je graag je hypotheek laten berekenen? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op.

Bel mij terug

Mail mij terug

Woning verkoop klaar maken

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat je huis zo snel mogelijk en voor de beste prijs wordt verkocht. De eerste indruk die jouw woning op een potentiële koper maakt, is hierbij van doorslaggevend belang. Wij geven graag advies over hoe je jouw huis het beste presenteert!
 

Ontvang direct de verkoop checklist
Vul hieronder je e-mailadres in en ga direct aan de slag met het verkoopklaar maken van je huis. 

Wat is jouw huis waard?

Een deskundig en NWWI gevalideerd taxatierapport, geaccepteerd door alle grote geldverstrekkers. Snel geleverd en concurrerend geprijsd. Wij zorgen voor een snelle opname van het pand en een vlotte maar zorgvuldige afhandeling. 

Voor een taxatie in verband met een woningfinanciering, echtscheiding, waardevaststelling of andere reden, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn aangesloten bij de NVM en hebben dus een ruime ervaring in het taxeren voor particulieren, banken, beleggers en verzekeraars.

Meer informatie