Oosthavendijk 21

4460 AA GOES

€ 420.800

Foto's (10)


Met gepaste trots presenteren wij Hofstee de Meestoof; een unieke transformatie van de historische Meestoof naar 17 exclusieve woningen met alle denkbare luxe en meer. Comfortabel én toekomstbestendig wonen gelegen op zeer korte afstand van Goes, de meer dan 600 jaar oude en bruisende stad midden in de provincie Zeeland.

In Hofstee de Meestoof woont u in een tuinwoning of terraswoning variërend in oppervlakte van 77 m2 tot 159 m2 woonruimte. Iedere woning heeft een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin of zonnig dakterras.

Toekomstige bewoners van Hofstee de Meestoof:

• hebben een actief leven, werken nog of zijn reeds met pensioen
• hebben een rijk sociaal leven en bruisen van energie
• denken nú al na over de toekomst ondanks het feit dat zij nog niet per se hoeven te verhuizen.
• zijn 55 jaar of ouder
• Stellen hoge eisen aan de nieuwe woning als het gaat om indeling, uitvoering en afwerking.
• willen geen concessies doen aan het woongenot dat zij in hun huidige woning gewend zijn
• houden van wonen in een rustige, natuurrijke omgeving

Een toekomstige bewoner is iemand die nog blaakt van gezondheid maar die wel anticipeert op een toekomst waarin de gezondheid en mobiliteit kunnen afnemen. Daarom kiest hij of zij voor een toekomst in een “lang-leven-woning”. Dat is een woning waarin het leven aangenamer en gemakkelijker wordt gemaakt door een scala aan voorzieningen en diensten. Het zijn dus géén zorgwoningen. Zorgdiensten kunnen wel eenvoudig geleverd worden maar pas als het nodig is.

Eigenlijk is een Hofsteebewoner dus gewoon een levensgeniet(st)er die weet hoe het maximale uit het leven gehaald kan worden. Nu, maar zeker ook in de toekomst.

Onder type Droogtoren vallen de vijf woningen in het voorhuis, het gedeelte van het pand links van de glazen doorgang. In het voorhuis bevinden zich twee tuinwoningen op de begane grond, twee terraswoningen op de eerste verdieping en een terraswoning op de tweede verdieping waar ook het torentje bij hoort.
Alle woningen van type Droogtoren zullen gerealiseerd worden binnen de bestaande contouren van de oorspronkelijke bebouwing.

De indeling is gebaseerd op kenmerken die een combinatie vormen van historie, comfort en uitzicht. De gevels zijn bewaard gebleven, op een aantal plaatsen zelfs uitgebreid en bovendien voorzien van extra ramen voor meer lichtinval en uitzicht. Alle woningen beschikken over een open keuken met een bijkeuken/technische ruimte en een rolstoeltoegankelijke hoofdslaapkamer met badkamer-en-suite.

Met uitzondering van de woning op de tweede verdieping zijn alle woningen van het type Droogtoren geheel gelijkvloers uitgevoerd. Tot de terraswoning op de tweede verdieping behoort namelijk ook de kamer in het torentje op de derde verdieping met rondom een prachtig uitzicht.

Iedere vrijdagmiddag staat ons verkoopteam op ons kantoor klaar om u alle details van dit unieke plan nader toelichten. Uiteraard kunt u ook op een andere dag bij ons terecht. Belt ons voor het maken van een persoonlijke afspraak. Zo weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. (0113) 233340.

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 420.800
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouw
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2022
Oppervlakte & Inhoud
Woonoppervlakte 77 m2
Inhoud 200 m3
Wonen & Slapen
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Type keuken Open keuken, inbouwapparatuur
Energie
Energielabel Geen energielabel beschikbaar
Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
Warm water Elektrische boiler eigendom
Isolatie Volledig geisoleerd
Bergruimte
Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen Voorzien van elektra
Garage
Soort garage Geen garage

Wil je meer weten van deze woning? Neem contact met ons op of laat je telefoonnummer of e-mailadres achter

info@timmermanmakelaardij.nl
0113 233 340


Wil je graag de brochure van de woning ontvangen? Vul onderstaande gegevens in en wij mailen je de brochure in PDF

Wil je graag je hypotheek laten berekenen? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op.

Bel mij terug

Mail mij terug

Woning verkoop klaar maken

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat je huis zo snel mogelijk en voor de beste prijs wordt verkocht. De eerste indruk die jouw woning op een potentiële koper maakt, is hierbij van doorslaggevend belang. Wij geven graag advies over hoe je jouw huis het beste presenteert!
 

Ontvang direct de verkoop checklist
Vul hieronder je e-mailadres in en ga direct aan de slag met het verkoopklaar maken van je huis. 

Wat is jouw huis waard?

Een deskundig en NWWI gevalideerd taxatierapport, geaccepteerd door alle grote geldverstrekkers. Snel geleverd en concurrerend geprijsd. Wij zorgen voor een snelle opname van het pand en een vlotte maar zorgvuldige afhandeling. 

Voor een taxatie in verband met een woningfinanciering, echtscheiding, waardevaststelling of andere reden, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn aangesloten bij de NVM en hebben dus een ruime ervaring in het taxeren voor particulieren, banken, beleggers en verzekeraars.

Meer informatie