Stamphuis 4

4475 AA WILHELMINADORP

€ 649.900 V.O.N.

Foto's (12)


Met gepaste trots presenteren wij Hofstee de Meestoof; een unieke transformatie van de historische Meestoof naar 17 exclusieve woningen met alle denkbare luxe en meer. Comfortabel én toekomstbestendig wonen gelegen op zeer korte afstand van Goes, de meer dan 600 jaar oude en bruisende stad midden in de provincie Zeeland.

In Hofstee de Meestoof woont u in een tuinwoning of terraswoning variërend in oppervlakte van 77 m2 tot 159 m2 woonruimte. Iedere woning heeft een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin of zonnig dakterras.

Toekomstige bewoners van Hofstee de Meestoof:

• hebben een actief leven, werken nog of zijn reeds met pensioen
• hebben een rijk sociaal leven en bruisen van energie
• denken nú al na over de toekomst ondanks het feit dat zij nog niet per se hoeven te verhuizen.
• zijn 55 jaar of ouder
• Stellen hoge eisen aan de nieuwe woning als het gaat om indeling, uitvoering en afwerking.
• willen geen concessies doen aan het woongenot dat zij in hun huidige woning gewend zijn
• houden van wonen in een rustige, natuurrijke omgeving

Een toekomstige bewoner is iemand die nog blaakt van gezondheid maar die wel anticipeert op een toekomst waarin de gezondheid en mobiliteit kunnen afnemen. Daarom kiest hij of zij voor een toekomst in een “lang-leven-woning”. Dat is een woning waarin het leven aangenamer en gemakkelijker wordt gemaakt door een scala aan voorzieningen en diensten. Het zijn dus géén zorgwoningen. Zorgdiensten kunnen wel eenvoudig geleverd worden maar pas als het nodig is.

Eigenlijk is een Hofsteebewoner dus gewoon een levensgeniet(st)er die weet hoe het maximale uit het leven gehaald kan worden. Nu, maar zeker ook in de toekomst.

Onder type Stamphuis vallen vijf unieke terraswoningen op de eerste verdieping van de voormalige schuur. Comfortabel door de 111 tot 139 m2 woonruimte op de eerste verdieping en uniek vanwege de extra ruimte van circa 20 m2 op de zolderverdieping. In het ontwerp is hier een tweede slaapkamer met een extra badkamer voorzien, maar een open vide met balustrade is natuurlijk ook mogelijk. Waar u ook verblijft in de woning, in type Stamphuis is de adembenemende spantconstructie volledig zichtbaar waardoor de loftbeleving overal aanwezig is.

Ook van deze terraswoningen is de indeling gedeeltelijk variabel. Heeft u liever de slaapkamer aan de achterzijde of daar juist de woonkeuken? U mag het zelf bepalen. De toegang tot de terraswoningen is al even bijzonder. Via de glazen doorgang op de begane grond gaat u met de trap of de lift naar de eerste verdieping. Van daaruit loopt u over de zwevende galerij naar uw woning. Iedere woning heeft een eigen terras dat via de terrasdeuren toegankelijk is. U geniet van de ochtend- en middagzon op uw terras aan de achterzijde en in de namiddag strijkt u neer aan de voorzijde van de woning om met wijdgeopende terrasdeuren op uw inpandige balkon te genieten van de avondzon en het uitzicht op het kanaal en de passerende boten. Ook alle woningen van het type Stamphuis beschikken over een open keuken met een bijkeuken/technische ruimte en een rolstoeltoegankelijke hoofdslaapkamer met badkamer-en-suite.

Iedere vrijdagmiddag staat ons verkoopteam op ons kantoor klaar om u alle details van dit unieke plan nader toelichten. Uiteraard kunt u ook op een andere dag bij ons terecht. Belt ons voor het maken van een persoonlijke afspraak. Zo weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. (0113) 233340.

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 649.900 V.O.N.
Status Onder optie
Aanvaarding
Bouw
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2021
Oppervlakte & Inhoud
Woonoppervlakte 130 m2
Inhoud 392 m3
Wonen & Slapen
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Energie
Energielabel Geen energielabel beschikbaar
Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
Warm water Elektrische boiler eigendom
Isolatie Volledig geisoleerd
Bergruimte
Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen Voorzien van elektra
Garage
Soort garage Geen garage

Wil je meer weten van deze woning? Neem contact met ons op of laat je telefoonnummer of e-mailadres achter

info@timmermanmakelaardij.nl
0113 233 340


Wil je graag de brochure van de woning ontvangen? Vul onderstaande gegevens in en wij mailen je de brochure in PDF

Wil je graag je hypotheek laten berekenen? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op.

Bel mij terug

Mail mij terug

Woning verkoop klaar maken

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat je huis zo snel mogelijk en voor de beste prijs wordt verkocht. De eerste indruk die jouw woning op een potentiële koper maakt, is hierbij van doorslaggevend belang. Wij geven graag advies over hoe je jouw huis het beste presenteert!
 

Ontvang direct de verkoop checklist
Vul hieronder je e-mailadres in en ga direct aan de slag met het verkoopklaar maken van je huis. 

Wat is jouw huis waard?

Een deskundig en NWWI gevalideerd taxatierapport, geaccepteerd door alle grote geldverstrekkers. Snel geleverd en concurrerend geprijsd. Wij zorgen voor een snelle opname van het pand en een vlotte maar zorgvuldige afhandeling. 

Voor een taxatie in verband met een woningfinanciering, echtscheiding, waardevaststelling of andere reden, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn aangesloten bij de NVM en hebben dus een ruime ervaring in het taxeren voor particulieren, banken, beleggers en verzekeraars.

Meer informatie