Een grootse metamorfose van een prachtig appartement!

WOW! Dat was mijn eerste reactie toen ik het appartement na ruim een half jaar weer binnenstapte.

  

In januari 2017 verkocht ik dit appartement, flink gedateerd en, op z’n zachts gezegd,  écht toe aan een opknapbeurt. Veel kijkers mocht ik al in het appartement ontvangen, allen zagen zij niet wat ik zag, of konden ze de werkzaamheden niet overzien. Tot het moment dat ik de huidige eigenaresse trof, zij had wel oog voor de mogelijkheden en kon goed door de huidige staat heen kijken.

 

Zodra ik haar eigen woning zag, met name het afwerkingsniveau en de stijlvolle inrichting, begon ik het te begrijpen. Dit wordt iets moois. Met af en toe een sneak preview van het toe te passen materiaal, werd mijn nieuwsgierigheid natuurlijk alleen maar groter.

In geen enkel opzicht was dit dus het appartement wat ik in januari verkocht. De WOW reactie ontstond vooral bij binnenkomst in de woonkamer, grote moderne stalen deuren hebben inmiddels de plek ingenomen van de standaard binnendeur. De woonkamer, die deels uitkijkt op de waterdoorgang naar de Goese stadshaven heeft nu echt de eer gekregen die de kamer toekomt. Op de grote vensterbanken settle je jezelf om naar de passerende boten te kijken.  De donkere en verouderde keuken is een groot, luxe onderdeel geworden van de gigantische leefruimte, natuurlijk precies dezelfde vierkante meters. Maar zoveel meer gevoel van ruimte. In de badkamer en het toilet, met de hippe decortegels, waan je je in heerlijke luxe. Het balkon wat veel mensen ‘aan de kleine kant’ vonden, is een sfeervolle buitenruimte geworden. Zelfde oppervlak maar meer potentie. 

Deze metamorfose verdient niet alleen aandacht van mij, maar deel ik graag met iedereen! Laat het een inspiratiebron zijn, denk in mogelijkheden en maak van je huis je thuis! 

 


 

Heb je verkoopplannen of ben je zomaar benieuwd naar de waarde van je huis na een grondige of juist kleine verbouwing? Misschien wil je weten wat deze turbulente tijd op de woningmarkt voor effect heeft (gehad) op de prijs van jouw eigen huis. Vul snel je gegevens in, dan nemen wij contact op voor een gratis en vrijblijvend advies!

Succesvol je huis verkopen

Meer informatie

Gratis waardepaling

Meer informatie

Taxeren van je huis

Meer informatie

Aankoop- begeleiding

Meer informatie

Woning verkoop klaar maken

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat je huis zo snel mogelijk en voor de beste prijs wordt verkocht. De eerste indruk die jouw woning op een potentiële koper maakt, is hierbij van doorslaggevend belang. Wij geven graag advies over hoe je jouw huis het beste presenteert!
 

Ontvang direct de verkoop checklist
Vul hieronder je e-mailadres in en ga direct aan de slag met het verkoopklaar maken van je huis. 

Wat is jouw huis waard?

Een deskundig en NWWI gevalideerd taxatierapport, geaccepteerd door alle grote geldverstrekkers. Snel geleverd en concurrerend geprijsd. Wij zorgen voor een snelle opname van het pand en een vlotte maar zorgvuldige afhandeling. 

Voor een taxatie in verband met een woningfinanciering, echtscheiding, waardevaststelling of andere reden, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn aangesloten bij de NVM en hebben dus een ruime ervaring in het taxeren voor particulieren, banken, beleggers en verzekeraars.

Meer informatie

Bel mij terug

Mail mij terug