Vind jouw droomhuis op 7 april 2018!

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Op 7 april heb jij de mogelijkheid om je te oriënteren op de huizenmarkt! Tijdens de Open Huizen Dag kan je zonder afspraak woningen bezichtigen. Een unieke kans voor koper én verkoper!

Naar hartenlust binnenkijken
Van 11:00 tot 15:00 uur kan je naar hartenlust binnenkijken in diverse woningen. Dankzij de Open Huizen Dag krijg je de kans om op één dag meerdere woningen te bezichtigen. Zo kan je optimaal vergelijken. Bovendien zit je nergens aan vast, want de bezichtigingen zijn geheel vrijblijvend.

Een goede voorbereiding is het halve werk
Om het maximale uit de Open Huizen Dag te halen is het handig om van tevoren een route uit te stippelen. Vraag Timmerman Makelaardij naar de deelnemende woningen, of kijk op www.timmermanmakelaardij.nl. Uiteraard kan Timmerman Makelaardij jou ook helpen bij het maken van een geschikte selectie.

Droomhuis gevonden?
En ben je enthousiast geworden na een bezichtiging? Timmerman Makelaardij adviseert je graag over de vervolgstappen in het kooptraject. Neem gerust contact met ons op! Telefoonnummer: 0113-233340 e-mail: info@timmermanmakelaardij.nl

​Onze deelnemende panden:

Goes, Berkenstraat 26

https://www.timmermanmakelaardij.nl/aanbod/Berkenstraat-26-4462VX-goes

Goes, Beukenpad 28

https://www.timmermanmakelaardij.nl/aanbod/Beukenpad-28-4462SZ-goes

​Goes, Carterlaan 9

https://www.timmermanmakelaardij.nl/aanbod/Carterlaan-9-4463WX-goes

Goes, Tulpstraat 33

https://www.timmermanmakelaardij.nl/aanbod/Tulpstraat-33-4461NW-goes

Kloetinge, Etty Hillesumanlaan 17

https://www.timmermanmakelaardij.nl/aanbod/Etty-Hillesumlaan-17-4481DE-kloetinge

Heinkenszand, Talingstraat 18

https://www.timmermanmakelaardij.nl/aanbod/Talingstraat-18-4451DS-heinkenszand

Wemeldinge, Wemeldingse Zandweg 16

https://www.timmermanmakelaardij.nl/aanbod/Wemeldingse-Zandweg-16-4424PG-wemeldinge

 

 

 

 

Heb je verkoopplannen of ben je zomaar benieuwd naar de waarde van je huis na een grondige of juist kleine verbouwing? Misschien wil je weten wat deze turbulente tijd op de woningmarkt voor effect heeft (gehad) op de prijs van jouw eigen huis. Vul snel je gegevens in, dan nemen wij contact op voor een gratis en vrijblijvend advies!

Succesvol je huis verkopen

Meer informatie

Gratis waardepaling

Meer informatie

Taxeren van je huis

Meer informatie

Aankoop- begeleiding

Meer informatie

Woning verkoop klaar maken

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat je huis zo snel mogelijk en voor de beste prijs wordt verkocht. De eerste indruk die jouw woning op een potentiële koper maakt, is hierbij van doorslaggevend belang. Wij geven graag advies over hoe je jouw huis het beste presenteert!
 

Ontvang direct de verkoop checklist
Vul hieronder je e-mailadres in en ga direct aan de slag met het verkoopklaar maken van je huis. 

Wat is jouw huis waard?

Een deskundig en NWWI gevalideerd taxatierapport, geaccepteerd door alle grote geldverstrekkers. Snel geleverd en concurrerend geprijsd. Wij zorgen voor een snelle opname van het pand en een vlotte maar zorgvuldige afhandeling. 

Voor een taxatie in verband met een woningfinanciering, echtscheiding, waardevaststelling of andere reden, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn aangesloten bij de NVM en hebben dus een ruime ervaring in het taxeren voor particulieren, banken, beleggers en verzekeraars.

Meer informatie

Bel mij terug

Mail mij terug