Gratis waardebepaling

Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een diepe tuin in plaats van dat kleine balkon?

Je huis verkopen is een dan goede optie. En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij veel verschillende aspecten komen kijken. De makelaars van Timmerman Makelaardij kunnen je volledig begeleiden bij dit verkoopproces.

Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend dat je al een andere woning koopt nog voordat je eigen woning is verkocht. Maar wat moet je doen als je nu wel al je droomhuis te koop ziet staan?

 

Dan bel of mail je naar Timmerman Makelaardij…

 

Tijdens een vrijblijvende afspraak leggen we precies uit welke aanpak het beste past bij jouw wensen en geven we antwoord op vragen als:

  • Hoeveel is mijn woning waard?
  • Wat is het risico om een nieuwe woning te kopen voordat mijn huidige woning is verkocht? Is dat risico echt zo groot als het lijkt?
  • Op welke manier kan ik mijn nieuwe woning zo gunstig mogelijk aankopen?
  • En natuurlijk; welke financiering past het beste bij mijn situatie?

Heb je verkoopplannen of ben je zomaar benieuwd naar de waarde van je huis na een grondige of juist kleine verbouwing? Misschien wil je weten wat deze turbulente tijd op de woningmarkt voor effect heeft (gehad) op de prijs van jouw eigen huis. Vul snel je gegevens in, dan nemen wij contact op voor een gratis en vrijblijvend advies!

Succesvol je huis verkopen

Meer informatie

Gratis waardebepaling

Meer informatie

Taxeren van je huis

Meer informatie

Aankoop- begeleiding

Meer informatie

Woning verkoop klaar maken

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat je huis zo snel mogelijk en voor de beste prijs wordt verkocht. De eerste indruk die jouw woning op een potentiële koper maakt, is hierbij van doorslaggevend belang. Wij geven graag advies over hoe je jouw huis het beste presenteert!
 

Ontvang direct de verkoop checklist
Vul hieronder je e-mailadres in en ga direct aan de slag met het verkoopklaar maken van je huis. 

Wat is jouw huis waard?

Een deskundig en NWWI gevalideerd taxatierapport, geaccepteerd door alle grote geldverstrekkers. Snel geleverd en concurrerend geprijsd. Wij zorgen voor een snelle opname van het pand en een vlotte maar zorgvuldige afhandeling. 

Voor een taxatie in verband met een woningfinanciering, echtscheiding, waardevaststelling of andere reden, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn aangesloten bij de NVM en hebben dus een ruime ervaring in het taxeren voor particulieren, banken, beleggers en verzekeraars.

Meer informatie

Bel mij terug

Mail mij terug

Reviews Timmerman Makelaardij