Taxatie

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. In bijna alle gevallen heb je hiervoor ook een hypotheek nodig. Een taxatierapport is één van de onmisbare onderdelen van je hypotheekaanvraag. 

Maar ook in het geval van bijvoorbeeld een echtscheiding kan een taxatie belangrijk zijn. In een taxatierapport staat tenslotte duidelijk en objectief de vastgestelde waarde van het pand. Uit het rapport blijkt bijvoorbeeld ook of er sprake is van een overwaarde of een restschuld.

Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: Wij zijn aangesloten bij het NWWI, taxeren objectief en voor elk doel. 

Neem bij vragen gerust contact op met John of Mirjam. Zij leggen graag uit welk taxatierapport bij jouw situatie hoort en wat de kosten hiervan zijn.

Heb je verkoopplannen of ben je zomaar benieuwd naar de waarde van je huis na een grondige of juist kleine verbouwing? Misschien wil je weten wat deze turbulente tijd op de woningmarkt voor effect heeft (gehad) op de prijs van jouw eigen huis. Vul snel je gegevens in, dan nemen wij contact op voor een gratis en vrijblijvend advies!

Succesvol je huis verkopen

Meer informatie

Gratis waardebepaling

Meer informatie

Taxeren van je huis

Meer informatie

Aankoop- begeleiding

Meer informatie

Woning verkoop klaar maken

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat je huis zo snel mogelijk en voor de beste prijs wordt verkocht. De eerste indruk die jouw woning op een potentiële koper maakt, is hierbij van doorslaggevend belang. Wij geven graag advies over hoe je jouw huis het beste presenteert!
 

Ontvang direct de verkoop checklist
Vul hieronder je e-mailadres in en ga direct aan de slag met het verkoopklaar maken van je huis. 

Wat is jouw huis waard?

Een deskundig en NWWI gevalideerd taxatierapport, geaccepteerd door alle grote geldverstrekkers. Snel geleverd en concurrerend geprijsd. Wij zorgen voor een snelle opname van het pand en een vlotte maar zorgvuldige afhandeling. 

Voor een taxatie in verband met een woningfinanciering, echtscheiding, waardevaststelling of andere reden, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn aangesloten bij de NVM en hebben dus een ruime ervaring in het taxeren voor particulieren, banken, beleggers en verzekeraars.

Meer informatie

Bel mij terug

Mail mij terug