Vacature fulltime nieuwbouwmakelaar

Wegens groeiend succes gaat Timmerman Makelaardij uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar iemand die opgeleid is / of wil worden tot nieuwbouwmakelaar. In deze fulltime functie zal, na een gedegen inwerkperiode, jouw hoofdtaak het bemiddelen bij verkoop van nieuwbouw koopwoningen zijn.
 
Bij Timmerman Makelaardij kom je te werken in een gedreven team van ervaren woningmarkt specialisten. We stellen de woondroom van de klant centraal. Binnen no time achterhalen we de wensen van onze klanten en doordat we op de hoogte zijn van alle kansen in de omgeving brengen we deze wensen razendsnel in vervulling.
 
Wij zijn een klein en enthousiast team van drie medewerkers. Ons kantoor staat midden tussen de mensen, goed klantcontact staat hierbij centraal. We begeleiden alle projecten binnen de woningmakelaardij; bestaande bouw verkopen en aankopen, nieuwbouw verkopen, projectontwikkelaars adviseren en woningtaxaties uitvoeren. Wij zijn gevestigd op een strategische locatie in Goes en ons werkgebied beslaat Midden - Zeeland.
 
Wie zoeken wij?
Een ambitieuze collega met doorzettingsvermogen en kennis van zaken. Je hebt bij voorkeur ervaring met buiten- en binnendienst in de makelaardij. Je bent fulltime inzetbaar, we dagen je elke dag uit het beste uit jezelf te halen en je te ontwikkelen tot een ervaren professional die leeft voor het vak, dit uitstraalt naar de klanten en daarmee het sluiten van elke overeenkomst tot een fijne ervaring maakt.
 
De functie - eisen samengevat:

• Kennis en ervaring in de woningmarkt;
• Werkervaring met verkoop van nieuwbouw is een pré;
• In bezit van of studerend voor (K)RMT of ARMT - diploma of bereid hier direct mee te starten;
• Goede communicatieve, schriftelijke en analytische vaardigheden;
• Oog voor detail, gestructureerde werkhouding, stressbestendig en weten van aanpakken.
• Klantgerichte instelling, passie voor het vak, een collegiale houding en een positieve werkmentaliteit.
• Woonachtig in de regio van Goes
 
Wat bieden wij?
Om te beginnen bieden we een leuke fulltime baan in een gezellig team! Het salaris is in overleg en afhankelijk van ervaring, opleiding en kwaliteiten. Wij bieden een informele en uitdagende werkomgeving in een hecht team met veel vrijheid.
 
Kortom:
een salaris op basis van kennis en ervaring;
werken bij een actief NVM- makelaarskantoor;
informele sfeer met een hardwerkend team.
 
Solliciteren?
Spreekt deze functie jou aan? Reageer dan snel en misschien kom jij ons team versterken! Stuur jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar info@timmermanmakelaardij.nl ter attentie van John Timmerman.
 
-- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  --

Heb je verkoopplannen of ben je zomaar benieuwd naar de waarde van je huis na een grondige of juist kleine verbouwing? Misschien wil je weten wat deze turbulente tijd op de woningmarkt voor effect heeft (gehad) op de prijs van jouw eigen huis. Vul snel je gegevens in, dan nemen wij contact op voor een gratis en vrijblijvend advies!

Succesvol je huis verkopen

Meer informatie

Gratis waardepaling

Meer informatie

Taxeren van je huis

Meer informatie

Aankoop- begeleiding

Meer informatie

Woning verkoop klaar maken

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat je huis zo snel mogelijk en voor de beste prijs wordt verkocht. De eerste indruk die jouw woning op een potentiële koper maakt, is hierbij van doorslaggevend belang. Wij geven graag advies over hoe je jouw huis het beste presenteert!
 

Ontvang direct de verkoop checklist
Vul hieronder je e-mailadres in en ga direct aan de slag met het verkoopklaar maken van je huis. 

Wat is jouw huis waard?

Een deskundig en NWWI gevalideerd taxatierapport, geaccepteerd door alle grote geldverstrekkers. Snel geleverd en concurrerend geprijsd. Wij zorgen voor een snelle opname van het pand en een vlotte maar zorgvuldige afhandeling. 

Voor een taxatie in verband met een woningfinanciering, echtscheiding, waardevaststelling of andere reden, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn aangesloten bij de NVM en hebben dus een ruime ervaring in het taxeren voor particulieren, banken, beleggers en verzekeraars.

Meer informatie

Bel mij terug

Mail mij terug