Kom jij ons team versterken?

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging, ben je klantvriendelijk en op zoek naar een fulltime baan? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

 

Wie zijn wij

Wij zijn gek op huizen... Wij roepen het vaak, maar eigenlijk bedoelen we gewoon goed met huizen. En dat is precies wat onze klanten van ons verwachten. Een makelaarskantoor met kennis van zaken, van de lokale markt én van (ver)kopen. Niet alleen gek van bestaande woningen maar ook zeker van nieuwe. Omdat wij blijven groeien zoeken wij een administratieve duizendpoot die ons team wil komen versterken.

Jouw functie

Je bent het eerste aanspreekpunt op ons kantoor voor mensen die binnen stappen of telefonisch en per e-mail contact opnemen. Je bent verantwoordelijk voor het agendabeheer, je doet de voorbereidingen voor de afspraken van de makelaars en maakt onder andere de koopaktes op. Maar je draagt ook zorg voor het up-to-date houden van alle dossiers, ondersteun je waar nodig je collega’s en zorg je ervoor dat de administratie op kantoor op rolletjes loopt.

Wat zoeken we in jou

We zijn een klantgericht team. Bij ons is klant nog echt koning en je past goed bij ons als jij dat ook vindt. Je bent klantgericht, betrokken en enthousiast. Je kunt goed zelfstandig werken en bent proactief. Ook draai je je hand er niet voor om, om diverse taken naast elkaar te doen.

Onderstaande quote van een klant is 1 van onze drijfveren:
 

“Een bedrijf waar medewerkers werken als een team en de uitspraak "mijn collega belt zo terug " niet in het woordenboek voorkomt.”
 

Wat mag je van ons verwachten;

We bieden je een leuke werkplek op een modern kantoor, behulpzame collega’s, een marktconform salaris en bovendien heel leuke klanten!

Zie jij jezelf bij ons werken? We maken graag kennis met je! We ontvangen graag je motivatiebrief en een cv met foto per mail op john@timmermanmakelaardij.nl.    

Heb je verkoopplannen of ben je zomaar benieuwd naar de waarde van je huis na een grondige of juist kleine verbouwing? Misschien wil je weten wat deze turbulente tijd op de woningmarkt voor effect heeft (gehad) op de prijs van jouw eigen huis. Vul snel je gegevens in, dan nemen wij contact op voor een gratis en vrijblijvend advies!

Succesvol je huis verkopen

Meer informatie

Gratis waardebepaling

Meer informatie

Taxeren van je huis

Meer informatie

Aankoop- begeleiding

Meer informatie

Woning verkoop klaar maken

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat je huis zo snel mogelijk en voor de beste prijs wordt verkocht. De eerste indruk die jouw woning op een potentiële koper maakt, is hierbij van doorslaggevend belang. Wij geven graag advies over hoe je jouw huis het beste presenteert!
 

Ontvang direct de verkoop checklist
Vul hieronder je e-mailadres in en ga direct aan de slag met het verkoopklaar maken van je huis. 

Wat is jouw huis waard?

Een deskundig en NWWI gevalideerd taxatierapport, geaccepteerd door alle grote geldverstrekkers. Snel geleverd en concurrerend geprijsd. Wij zorgen voor een snelle opname van het pand en een vlotte maar zorgvuldige afhandeling. 

Voor een taxatie in verband met een woningfinanciering, echtscheiding, waardevaststelling of andere reden, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn aangesloten bij de NVM en hebben dus een ruime ervaring in het taxeren voor particulieren, banken, beleggers en verzekeraars.

Meer informatie

Bel mij terug

Mail mij terug