Verkoopplan

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Je wilt natuurlijk wel de beste prijs en de gunstigste voorwaarden. Timmerman Makelaardij  helpt jou  hierbij. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt en het denken in creatieve oplossingen. De makelaars van Timmerman Makelaardij begeleiden de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

Stap 1 Voorbereiding

Een afspraak voor een verkoopadvies heb je met een van onze gediplomeerde makelaars. Als kenner van de regio bespreekt hij jouw wensen en legt hij stap voor stap ons verkoopplan uit. Zo weet je precies wat wij voor je gaan doen. Ook zal hij vragen wat jij de pluspunten van de woning vind. Zo krijgt hij een optimale indruk van jouw huis en de mogelijkheden.

Stap 2 Prijs en presentatie

De makelaar bekijkt uitgebreid jouw woning, beoordeelt deze aan de hand van onze 4 T’s en geeft vervolgens een onderbouwd prijsadvies af. 
Voordat jouw woning aan de markt gepresenteerd wordt, adviseert jouw makelaar je graag over de doelgroep en de verkoopstrategie om deze doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Een goede en opvallende presentatie van jouw huis mag hierbij niet ontbreken. Je krijgt standaard een professioneel presentatiepakket aangeboden en we gebruiken alle mediamiddelen van deze tijd.

Stap 3 Bezichtiging en Onderhandelingen

Jouw makelaar richt zich op het aantrekken van serieuze kopers en maakt bezichtigingsafspraken met hen. Om een goede eerste indruk te maken krijg je nuttige tips om jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Na afloop van de bezichtiging geeft jouw makelaar de eerste indruk van de kijker door en maakt hij een inschatting van zijn/haar belangstelling. Bij serieuze belangstelling volgen al snel onderhandelingen.  Rekening houdend met jouw voorwaarden zal  jouw makelaar het beste uit de onderhandelingen halen. Vanzelfsprekend word je tijdens de onderhandelingsgesprekken op de hoogte gehouden.

Stap 4 Overdracht na de verkoop

Als jouw woning is verkocht wordt de koopovereenkomst opgemaakt waarin alle belangrijke afspraken worden opgenomen. Vervolgens zorgen wij ook dat de notaris alle gegevens ontvangt en de oplevering vlekkeloos zal verlopen. 

Heb je verkoopplannen of ben je zomaar benieuwd naar de waarde van je huis na een grondige of juist kleine verbouwing? Misschien wil je weten wat deze turbulente tijd op de woningmarkt voor effect heeft (gehad) op de prijs van jouw eigen huis. Vul snel je gegevens in, dan nemen wij contact op voor een gratis en vrijblijvend advies!

Succesvol je huis verkopen

Meer informatie

Gratis waardebepaling

Meer informatie

Taxeren van je huis

Meer informatie

Aankoop- begeleiding

Meer informatie

Woning verkoop klaar maken

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat je huis zo snel mogelijk en voor de beste prijs wordt verkocht. De eerste indruk die jouw woning op een potentiële koper maakt, is hierbij van doorslaggevend belang. Wij geven graag advies over hoe je jouw huis het beste presenteert!
 

Ontvang direct de verkoop checklist
Vul hieronder je e-mailadres in en ga direct aan de slag met het verkoopklaar maken van je huis. 

Wat is jouw huis waard?

Een deskundig en NWWI gevalideerd taxatierapport, geaccepteerd door alle grote geldverstrekkers. Snel geleverd en concurrerend geprijsd. Wij zorgen voor een snelle opname van het pand en een vlotte maar zorgvuldige afhandeling. 

Voor een taxatie in verband met een woningfinanciering, echtscheiding, waardevaststelling of andere reden, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn aangesloten bij de NVM en hebben dus een ruime ervaring in het taxeren voor particulieren, banken, beleggers en verzekeraars.

Meer informatie

Bel mij terug

Mail mij terug